ALGEMENE INFORMATIE

Op zeer goed bereikbare locatie aan de N33 op Businesspark “de Vrijheid” ligt Bedrijvencentrum Liberné. Er is ruime parkeergelegenheid voor zowel bezoekers als huurders en het openbaar vervoer (trein en bus) ligt op 200 meter van het bedrijvencentrum.

Het bedrijvencentrum heeft totaal 25 units variërend van 30, 50 en 100m2.

 

Unit

De nette units zijn geschikt voor kantoor en/of lichte bedrijfsactiviteiten en zijn voorzien van een glasvezelaansluiting, een keukenblok en veelal van vloerbedekking. De helft van de units hebben een eigen buiteningang en de anderen zijn te bereiken via de centrale ingang. Een aantal units met buiteningang zijn tevens voorzien van een hal en toilet. De units zijn voorzien van een centraal alarmsysteem welke per unit geschakeld wordt.

 

Huurkosten

De totale maandkosten bestaan uit een huurprijs van de unit + servicekosten voor algemene kosten en -ruimten en beveiliging + energiekosten.

 

Contracten

Contracten worden volgens een standaardcontract van ROZ opgesteld. Het contract betreft o.a. de duur van het contract, de opzegtermijn en wat over en weer van de huurder en verhuurder de rechten en plichten zijn. Er wordt door de verhuurder een waarborgsom gesteld van 1 x de maandhuur.

De betaling vindt plaats door middel van automatische incasso op de eerste dag van de maand.